7. mai 2009

Da Vivi gjorde mormor flau

Da jeg var liten, for liten til å forstå hva det ville si å tråkke i salaten, da badet jeg i kålåkeren hele tiden. En gang tok jeg med min nå kjære avdøde mormor på et slikt bad. Det var så ille at jeg selv kan huske episoden.

Mormor hadde den gangen en god venninne, en hun senere mistet kontakten med. Undres om det kan være min feil? Fordi jeg tilbragte dagene sammen med mormor, fikk jeg nemlig være med når hun skulle besøke denne venninnen. Jeg husker at jeg likte å være med, først og fremst fordi det alltid vanket godsaker når jeg fikk være med til mormors venninner, men også fordi denne spesielle venninnen hadde en liten hund. Jeg elsket hunder, iallfall frem til jeg noen år senere ble bitt av en.

Under dette besøket begynte jeg imidlertid å fundere over at mormors venninne ikke hadde noen barn. Hunden var både god og søt, men det hadde vært så morro å ha noen andre å leke med. Derfor tittet jeg opp på mormor og hennes noe konservative venninne, og spurte "Hvorfor har ikke Julla noen barn jeg kan leke med?" Mormor så litt brydd på meg og svarte som best hun kunne. "Julla kan ikke få barn, og derfor har hun en liten hund i stedet." Dette var imidlertid ikke et tilfredstillende svar for meg, for det måtte da være en annen grunn. Derfor snudde jeg meg mot mormor og stilte spørsmålet hun aldri klarte å glemme: "Er det fordi de ikke har pult det?"

9 Kommentarer:

Charlotte sa...

Ha-haaa!!! Går det an!! Utrolig vittig.

mykstart sa...

Du skjønner det lille venn, det går an å pule kjempemye uten at man får barn.... Stakkars mormor! :-)

obskur sa...

Haha! Herlig :)

Elsker forresten denne: "da badet jeg i kålåkeren" :D

MOLLY sa...

Ååååååh...du store alpakka...gulp! Tror du dine foreldre kanskje fikk kjeft, eller var det en annen grunn til at du kunne slike ord?Jeg regner med du ikke var 16 år den gang...hahaha:)
Forresten så er jeg enig med obskur her ang. quote! Jeg bader forresten i kålåkeren fremdeles...sukk og stønn!

Neglecta sa...

Mohaha, godt å høre at du var opplyst allerede den gangen. =o) Da jeg var tre-fire år gikk jeg rundt i selskapet til foreldrene mine og forklarte hvordan barn ble til. I ettertid har jeg skjønt at det ikke var så populært... Det er rart hvor små gryter som faktisk har ører.

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann! Takk for kommentar paa bloggen min! Koselig aa stifte bekjentskap med deg:) Og morsom historie det der...! Det minner meg paa at snart er det vel jeg som skal til pers i slike situasjoner ettersom jeg har en 2-aaring i hus som snart kommer til aa stille spm om alt mulig!Hjelp...!
Ha en fin kveld!

Vivi sa...

Charlotte: Ja, det går visst an! Ikke akkurat en høydare i mitt liv ;-)

MykStart: Hehe :-) Heldigvis har jeg skjønt det i ettertid...tror mormor kom seg fort etter sjokket ;-)

obskur: Hehe :-) Du har sikkert tatt en dukkert der du også ;-)

Molly: Hehe :-D Sånn går det når man får barn som 16 åring, slik min mor gjorde - da blir barnet fordervet ;-)

Neglecta: Så utrolig bra :-) Ja, opplysning har alltid vært min greie, og det høres ut som det var din også ;-)

Vivi sa...

Heidi: Jeg har en treåring - og ja, det begynner å komme ;-) Det er jo litt morro også da, men jeg håper det er far og ikke jeg, som er med når prinsen offentlig har tenkt å komme med lignende spørsmål ;-)

MOLLY sa...

Du snakker om kålåker...Jizzzez...det var det jeg sa!!!! Jeg kan det der...Who knew...akk og stønn"#¤%&/()=`!"#¤%?=)(/&!

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino