2. november 2010

Vivi på vei tilbake....

Etter å ha blitt inspirert av en god venn og nabo som for litt siden begynte å blogge i bloggen http://kjerstinslunehjem.blogspot.com/, tror jeg faktisk jeg er på vei tilbake til bloggeverdenen. Jeg har imidlertid flyttet bloggen Vivi's Verden til en annen konto, og er naturligvis nysgjerrig på hvordan dette påvirker de jeg har fulgt og de som har fulgt meg. Dukket jeg opp som "vanlig"?

Har i tillegg slettet en del gamle tulleinnlegg, fjernet en del banning fra diverse oversikter (IKKE evt. obskøne uttrykk i selve innleggene...kremt. Litt må man tåle), og jeg har ryddet opp i etikettene med mere. Tanken er nemlig at jeg skal holde meg til litt færre temaer, med fokus på familien og alt det tullete som skjer med Konemor, Romvesenet, Prinsen og Prinsessa, som fortsatt har sine øyeblikk her i livet. I tillegg blir det en god del SlankeTreningsMareritt-innlegg der Hufsetufsa fortsatt lever sitt eget liv. Hun hadde forøvrig en høydare innen smertehelvete den dagen hun deltok på terrengrittet på Oppdal i høst!!! AUUUU!!!

Det nye er imidlertid at jeg har totalt skiftet interiørstil, samt at vi har kjøpt en halvpart av en tomannsbolig som ikke er gjort stort med siden den ble satt opp i 1968. Tanken er å la dere følge oss gjennom utvendige og innvendige oppussingsprosjekt, der jeg har bedyret for Romvesenet at jeg skal være såååååå flink å hjelpe til. Med andre ord: det er duket for mange morsomme bloggeinnslag, der vinklingen skal være oppussing fra et kvinne(fugle)perspektiv.

Men aller først skal jeg BARE levere en masteroppgave, begynne i ny jobb, feire jul og flytte!

10 Kommentarer:

Maria sa...

Ja! Endelig er du tilbake!!! Jeg ante noe muffens når mange av de gamle innleggene dine dukket opp i feeden min, men tenkte ikke mer over det. Men her er du, altså :) Perfekt!

minimum sa...

heei - det er vist bare å komme og legge inn innlegg igjen og så får vi det med oss vettu;-)

molly sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
molly sa...

FANF******TASTIC! siden du har fjernet noen, får jeg veie opp:-) GLEDER MEG STORT! So long ;-)

Kjerstin sa...

Så bra Vivian:) Gleder meg til å følge bloggen din videre. Imponerende innimellom alt som skjer i livet ditt!! og takk for "gratis" reklame. Trenger det som nyoppstartet blogger.
Klææm

russiske damer sa...

Ønsker deg hell.

Helene sa...

Akkurat det der medå skifte stil kjenner jeg meg igjen i. Jeg hadde en landelig stil og en blogg om det, og så bygde vi nytt (og minimalistisk!). Har nå en blogg som ikke er helt interiør...enda (men det sniker seg nok inn) Lykke til!

Savner en god blogg å lese sa...

Har du startet opp blogging på en ny konto? Hva er din nyre URL?

söve sa...

Excellent website, excellent post as well!
I genuinely love how it is simple on my eyes and the data
are well written.I’m wondering how I could be notified if a new post has been made.
I’ve subscribed to your RSS which should do the trick
> | strafor | strafor top | strafor sahne dekorları | pasta altlığı |

söve sa...

|maket pasta strafor fiyatları | strafor objeler | strafor | strafor top | strafor sahne dekorları | pasta altlığı |

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino