25. mars 2009

Bæsjehumor i Amerika!

Du vet hvordan det er med gode venninner - man sier det meste til hverandre, om det er på spøk eller alvor. Det er derimot ikke alt du vil at andre, inkludert venninnenes ektemenn, skal høre. På dette området hender det imidlertid at jeg plumper uti med begge bena, både titt og ofte. Om det skyldes at jeg ikke gidder å bry meg, fordi jeg tar meg selv svært lite høytidelig, eller om det skyldes ren og skjær utenksomhet, er ikke alltid like lett å bedømme.

Som for eksempel i går ettermiddag. Jeg og Fru C styrer med et eller annet på kjøkkenet. Vi snakker om løst og fast, og plutselig kjenner jeg at NÅ må jeg på toalettet. Samtidig går det en liten humoristisk djevel i meg, og med et lite smil om munnen sier jeg "Ah, nå må jeg på do, og siden det kan ta sin tid, tar jeg med meg boken min - for jeg har nemlig lært at når man har hemorider, skal man ikke presse!"

Som en oppfølging på mitt utsagn, svarer Fru C noe sånt som at "Ja, men av og til må man presse litt, for bæsjen kommer ikke ut av seg selv." Jeg er allerede på vei til trappen som går opp til andre etasje, og svarer i forbifarten "Ja, men jeg mener sånn presse-presse, for det er ikke bra!"

Mens jeg løper opp trappen smiler jeg for meg selv, og vet at Fru C antakeligvis har det samme smilet om sin munn, et smil som forteller at bæsjehumor-er-fortsatt-moro. Når jeg tipper toppen på trappa, får jeg imidlertid et aldri så lite sjokk. Der ligger Herr I lettere henslengt, rett ved gelenderet som skiller loftet fra den åpne førsteetasjen. Herr I har verdens største glis om munnen, og det er ikke vanskelig å forstå at han har hørt mitt og Fru C sitt resonnement rundt pressing av bæsj.

Jeg knekker såklart sammen av latter, og en smule skam, men kjenner at nå må jeg VIRKELIG på do. Hele seansen avsluttes derfor med meg som hyler av latter, og henvendt til Herr I stotrer frem at "Herregud, nå MÅ jeg på do, for ellers kommer jeg til å gjøre i buksa!"

I går ble altså Herr I innlemmet i min og Fru C sin bæsjehumor, som om det var det mest naturlige i hele verden, og da spiller det heller ingen rolle at jeg faktisk ikke har hemorider!

7 Kommentarer:

Iris Maria sa...

Så gøy! Du får det sagt ;)

Charlotte sa...

Hysterisk!!! Ha-ha!

Prinsæsse Kristin sa...

hahaha!:) TYPSIK at man ikke er så alene som man tror når man legger ut med sin særeste humor:P

mykstart sa...

Veldig morsomt! Helt enig, bæsjehumor er fortsatt morsomt. Det er jo faktsik en veldig viktig del av livet da. Pressing osv.:-)

Vivi sa...

Iris: Ja, jeg gjorde kanskje det, denne gangen iallefall ;-)

Charlotte: Og du ler :-)

Prinsæssa: Uff ja, og det er ikke første gang det der skjer meg!

Myk start: Det var det vi kom frem til også :-) Til og med hemorider er vanlig :-)

MOLLY sa...

Hahaha...kjenner igjen det der.Godt å vite at det ikke bare er meg som flyr på trynet i salaten, bare pyser som tråkker, eller snubler..og med gode venner, MÅ man bare dele alt, selv møkk!

Synes nesten det var litt morsomt at MYKSTART over her snakker om pressing...hehe:)

Vivi sa...

Molly: Vi er nok mange som vet hvordan man trår over i salatbollen :-) Hehe... ser hva du mener med mykstart og pressing :-D

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino