25. mars 2009

Konemor opplever ekte Baseball.

I kveld har jeg og Fru C vært på en ekte baseball kamp. Det var Houston Cougars, fra University of Houston, som spilte mot LaFayette. Vi ankom Cougars sin hjemmestadion bare minutter før kampstart. Lette til sinns og svært fnisete kjøpte vi billetter av beste sort, hver vår caps, popcorn og litt drikke.



Deretter fant vi plassene våre, tok fram kameraene og erklærte oss selv for kampklare. Eneste problemet var at vi hadde null kjennskap til baseballreglene, noe vi ikke tok så høytidelig. Vi kom sikkert til å forstå det etterhvert konkluderte vi med, i det vi måtte reise oss for den amerikanske nasjonalsangen:



Etter nasjonalsangen, var det på tide med litt skikkelig baseball:



Når vi begynte å gå lei av selve kampen, begynte vi å se på spillerne sine romper. Dette må være den mest sexy'e sporten som finnes, er det noen som en eller annen gang har sagt! Sjekk ut rompa til nummer 26, Murphy (favorittspilleren vår), så skjønner dere hva vi sikter til:



Etterhvert kom mørket, og det ble riktig så stemningsfullt.



Etter nesten to timer hadde vi imidlertid sett nok Baseball, og derfor snek vi oss ut, cirka halvveis i kampen. Been there, done that - tenkte vi, mens vi gikk mot bilen og saumfarte parkeringsplassen etter en matchball.

4 Kommentarer:

Unknown sa...

Så gøy å følge med på. Artige bilder. Baseballkampen hørtes kult ut, men jeg synes dere holdt ut lenge! Jeg hadde nok vert ute derifra etter 30 min. Men det er jo et MUST å få med seg. He-he.

Anonym sa...

Må jo ha vært moro å ha opplevd det, men høres ikke ut som om du har blitt helt frelst?

Marte sa...

Alltid ønsket å sett en ekte baseballkamp! Heldiggris :D

Blogger sa...

Charlotte: :-) 30 minutter er nok til å få med seg essensen det ;-)

CamKarMir: Du har helt rett :-) Ble ikke frelst, men ville ikke vært det foruten :-)

Marte: Lucky me :-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino