24. mars 2009

Æ vil snakke med Amerika!

I løpet av ferien min i USA, har jeg snakket med familien hjemme ved tre anledninger. Dette har vært utrolig godt, særlig det å høre de søte stemmene til prinsen og prinsessa. Prinsessa er så liten at der kommer det mest noen lala - lyder, etterfulgt av noen mama. Prinsen er derimot gammel nok til å føre en enkel samtale med sin mor, men akkurat der har konemor måttet svelge noen kameler.

Dere skjønner nemlig det, at den kjære prinsen min tenker på helt andre ting enn å snakke med meg, når vi ringes. I det han får røret, begynner han å gnåle ustanselig om "Amerika? Amerika? Æ vil snakke med Amerika?" For å stoppe gnålinga har jeg endt opp med å svare "Uff ja, vent litt," før jeg gir røret til Fru C, med forklaringen om at min kjære sønn helst vil snakke med noen andre enn meg.

"Ja hallo, det er Amerika," har Fru C svart, og da har prinsen fått det som han vil. Det hjelper ikke at romvesenet har forsøkt å fortelle at Amerika er et sted og ikke et menneske, prinsen SKAL uansett snakke med Amerika og ikke sin mor! Det eneste han derimot vil snakke med meg om, er alle gavene jeg skal ha med hjem! Utspekulerte lille bøllefrø!!!

7 Kommentarer:

Susanne sa...

He he, herlig med de små:)

Må bare si at det er veldig gøy å kikke innom bloggen din. Du viser flotte bilder fra turen, og jeg får bare enda mer lyst til å dra til USA!!!

Vivi sa...

Susanne: Billettene er ikke så dyre, så det er bare å dra ;-)

Anonym sa...

Hei,

Vil bare tipse deg om at når du ringer til Norge, så kan du ringe for bare 3c i minuttet (pluss 37 cent ekstra for det første minuttet bare) ved å slå inn dette inn før 011 og nummeret:

10 10 987

Vi bruker det når vi ringer familien, gjør det veldig rimelig å ringe. Håper familien du bor hos har planer om å vise deg San Antonio. Austin er en veldig fin by, men San Antonio har masse ekstra spennende, f.eks Riverwalk. Lange kanaler strekker seg gjennom byen, du kan ta en tur på båt ned kanalene eller bare gå rundt og se markedene og den fine byen.

Ha en fortsatt fin tur!

Hilsen Anonym igjen :)

tornerose78 sa...

Haha, er det ikke typisk. De sier ikke det vi vil de skal si noen ganger, men jaggu er de morsomme også.

Vivi sa...

Anonym: Det tipset der hadde ikke familien her hørt om, så det må sjekkes ut :-) Takk for tipset!

Ellers reiser jeg allerede på fredag, og siden jeg er i en stor barnefamilie, blir det vanskelig å ta en tur til San Antonio - det får vente til neste gang :-)

Tornerose: Hehe :-) ja, det er typisk :-)

Anonym sa...

Hei,
Må bare rette litt på det jeg skrev sist, angående det nummeret. Jeg var inne på websiden deres, og de har visst forandret prisene nylig. Nå er det 6 cents per minutt, som fremdeles er veldig billig og 53 cents ekstra for det første minuttet. Du kan lese om det her:

http://www.1010987.com/

Vivi sa...

Anonym: Takk skal du ha :-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino