23. mars 2009

Typisk amerikansk!

Det er sikkert mange ting man kan si typisk amerikansk om, og hva som er typisk vil sikkert variere like mye som antallet man spør. Her er imidlertid noen av de tingene jeg har opplevd den siste uken, og som jeg ser på som typisk amerikansk.Amerikansk kjent ølmerke.Wal Mart Supercenter har vel alle hørt om.Glorete glitter og bilselgere er en slager, iallefall i de fleste filmer!Gedigne veier, mange felt og store biler.Hvem har vel ikke sett slike skilter på en eller annen amerikansk film.Skyskrapere - og disse er ikke blant de største.Stor stadion i Houston. Ikke typisk i seg selv, men mer kjent for hva som skjedde der da vi var der:


Corn Dogs har iallefall jeg hørt om, og da bare som et amerikansk fenomen.


Ekte cowboyer!Livestock show er noe som hvert år arrangeres i Houston, og det er som en XXXXL norsk martna.Auksjon av storfe.


Det er ikke bare vi mennesker som trenger hårføner for å bli fine.Jeg tror de klør oksen/kalven med en pinne for å få den til å stå stille.På vei hjem - ny skyskraper.Her skjønte jeg hva Fru C mente med at deres hus ikke var noe i forhold til hva de rike bor i.Fem minutter etterpå kjører vi forbi disse husene, som representerer trinnet før hustrailerne. Kontrastenes land tenker jeg.

11 Kommentarer:

Mitt og Mine sa...

Elsker disse innleggene dine fra USA-turen...føles nesten som jeg er der selv! Keep it up!

Maria sa...

Enig med Mitt og Mine!

MOLLY sa...

Jaaaaaaaaaaaaaaa, jeg vil være der også!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rett og slett dritmisunnelig!

MOLLY sa...

Tilbake igjen for å si at nå ryker hele j....i nattesøvnene min, fo her var jo det milevis med GØYE innelgg...iiiiikkkk....skyndter meg ut igjen for å lese! Du store alpakka:) jeg vil på husmorferie akkurat der NÅ!

MOLLY sa...

Ser du klarer ikke "snakke" engang...

Vivi sa...

Mitt og Mine: Det kommer flere :-)

Maria:Voldsomt så enige dere var i dag da ;-)

MOLLY: Nå lo jeg godt :-D Jeg synes du er flink til å "snakke" jeg, iallefall så lenge det kommer så mye skryt ;-) Takk :-)

Mammadamen sa...

Så gøy bildeserie. Da Pappamannen og jeg kjørte rundt på vestkysten av USA for noen år siden ble vi så fascinert av WalMarts at vi måtte stoppe på hver eneste en. Vi sov i bilen utenfor en WalMart en natt også, men det var nok mest for å spare penger, og ha tilgang til do på morgenen...hehe:-)

Vivi sa...

Mammadamen: Hehe :-) Ja, og walMart er jo åpen døgnet rundt, så det var jo smart :-)

Greta sa...

DEt var noko av det eg og fikk sjå på mine turer der borte, det var kontrastane.
http://www.vg.no/reise/reisebrev/reisebrev.php?id=1086

http://www.vg.no/reise/reisebrev/reisebrev.php?id=1464

http://www.vg.no/reise/reisebrev/reisebrev.php?id=1465

her er linkene til mine reisebrev om dei to turene mine

Vivi sa...

Greta: Så moro det var å lese om turene dine - du hadde det tydeligvis topp :-) Håper å kunne dra tilbake flere ganger jeg også :-)

Anonym sa...

ok. lager klasse kart, og bruker dette, bra jobba!

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino