21. april 2009

En ting til...

Stikker bare innom for å formidle at jeg og den nye sykkelbuksa for tiden sykler så mye, at det blir liten tid til blogging! Okey, så har jeg en del andre ting jeg trikser og mikser med også, men som Arnold så kjekt sier: "I'll be back!"

Forresten, det er en ting jeg må fortelle. På lørdag brukte jeg og romvesenet litt over åtte timer på å montere et dusjkabinett, inne på et rom som er hele to kvadratmeter stort. Romvesenet sa F.... (et annet ord for hufsetufsa) så mange ganger at jeg mistet tellingen, og for å toppe det hele, påstod romvesenet at han var så svett at han ikke kunne utstå stanken av seg selv. Men, vet dere hva som var mer fantastisk enn noe annet? Jo, nemlig at vi var venner NESTEN hele tiden. Det var nok takket være mitt harmoniske, stillferdige og blyge vesen :-)

Nå kom jeg på en ting til. Dere husker sikkert fortsatt den flotte *kremt* videobloggen jeg la ut for noen dager siden. Min gode venninne Fru C så også den, og jeg fikk derfor ganske raskt en sms fra henne, der det stod noe sånt: Etter å ha sett deg i sykkelbukse og med kaninmaske, har jeg innsett at jeg og Ektemannen må ha et rimelig kjedelig sexliv!

Jeg lo godt mens jeg svarte henne, men rakk ikke en gang sende svaret før en ny sms fra Fru C ramlet inn på mobilen min: Nå fikk jeg meg en ny latter - klarte nemlig å sende meldingen din til Ektemannen! Bør kanskje sende en oppklaringsmelding? Spørsmålet er om han vil tro på at meldingen virkelig skulle til deg før han får se videobloggen din ;-)

8 Kommentarer:

Charlotte sa...

Å himmel for et kaos. Så vittig!! Ja Gubben her ristet også på hodet og lurte fælt på hvor den kaninmaska kom ifra. Ha-ha!!

Anonym sa...

herregu ( undskyld) nå lo jeg godt igjen!!!
Så flink du er til å bruke den nye sykkelbuksa da!!
Jeg har vært flink i det siste jeg også - var på gymen både torsdag, fredag, mandag - og har tenkt i framtiden at jeg SKAL reise og trene på tirsdags morgen når jeg kan - SELV om jeg skal på gymen igjen med ei veninne på kvelden - da får jeg heller ta vekter som hun driver med. MEN i dag fant jeg ut at jeg kanskje ikke får begynne FOR sterkt etter den lille pausa!!!
Ha en fin dag da

MOLLY sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...Skriker etter luft her, og måtte be treåringen overta stekingen av fiskekakene!!!!!!
Er det mulig at du kanskje videoblogger heeeeele tiden? Og du det ordet ha bruker det bruker jeg ALDRI når jeg slår tåa i dørstokken, eller nettet "henger", akkurat sånn som at det også er FORBUDT i mitt hus å banne! Fordet gjør man nemlig ikke, med mindre det oppstår en ekstrem situasjon, som jeg vil tro det gjorde for romvesenet på bøttekottet. Var det ikke 2m2?
Lurer faktisk på om ikke Fru C, må være med i Sykkelbuksa del 2? Eller så skulle faktisk mannen hatt det på seg da han monterte dette dusjkabinettet. Jeg tror nemlig det at han ville klart å utvikle et helt nytt språk, bare en god kone ville forstå...
Nå går jeg før kommentaren blir like lang son innlegget ditt, og *ler hele veien til banken*...(og der er det jammen (brå)STOPP! på latteren altså!)

MOLLY sa...

*Lutrygget inn i kommentarfeltet* for å oppklare at NEI, jeg har INGEN treåring jeg har gjemt bort i min bloggetilværelse, men jeg har en TENÅRING:) Kan du tenke deg for et ramaskrik det ville blitt, hvis folk trodde jeg lot en treåring stå for steiking av fiskekaker til middag?

Mammadamen sa...

Imponert over dusjkabinettmonteringa! Stor sannsynlighet for at det hadde blitt krangling her i huset...men, hadde det ikke blitt det hadde jeg hatt en deilig følelse om at så fint å gjøre ting med mannen sin:-) Lykke til med syklinga!

Lyst på livet sa...

Godt gjort å være venner sååå lenge mens montering pågår!
.-)

Anonym sa...

Håper du og sykkelbuksa riktig koser dere :)

Vivi sa...

Charlotte: Uff ja, hva gjør man ikke for å bevare en viss anonymitet ;-)

minimum: FLINKINGEN! Bare pass på at det ikke blir for mye, som du selv sier :-)

MOLLY: Der var du igjen ja *SMILER*! Ja, det var usle 2 kvm, altså uforskammet lite - og nei, selv om du har aldri så lyst Molly, så får jeg IKKE filme romvesenet i sykkelbuksa, inni dusjkabinettet!!!! Ellers begynte jeg virkelig å lure på hva slags mirakel-livmor du går rundt med, som produserer treåringer som lager middag!!! Oh, give it to me Baby, aha-aha!!!!

Mammadamen OG Lyst på livet: Vi var faktisk litt imponerte selv, og romvesenet gav meg en god klem mens han takket for strålende samarbeid:-)

Gneis: Oh je ;-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino