2. mai 2009

Maria Mytterist kaprer Vivi!

Nok en gang har det dukket opp en fantastisk historie i et av mine kommentarfelt, og denne gangen er det Maria Mytterist som fikk meg og romvesenet til å krølle oss i lattersmerter. Maria forteller følgende selvopplevde historie:

Jeg kan le av det nå, men den gang det skjedde døde jeg nesten av skam: Jeg hadde med min 3-4 åring på butikken. Tidligere den uka hadde vi snakka om at han ikke måtte (veldig høylydt) kommentere mennesker han synes så rare eller annerledes ut. Jeg var streng, og sa at det var bedre at han snakket om det etterpå, når vi var hjemme - slik at han ikke såret noen. I kassakøen den dagen, ser jeg at han stirrer på en svært overvektig mann foran oss. Jeg gir ham blikket (streng mamma-beskjed), hvorpå han sier høyt og tydelig: "Mamma, se på han sjempetjukke mannen a`, han skal vi snakke om når vi kommer hjem!"

Jeg regner med det ble en ny alvorsprat da dere kom hjem fra handleturen ;-) Takk for en morsom historie Maria, og til dere andre: Besøk Maria sin kjempefine blogg!

9 Kommentarer:

Maria Mytterist sa...

Den vesle frimodige er nå snart 15 år, og ler like hjertelig av denne historien enda. Det er tydeligvis ekstra festlig at mamma helst ville gravd seg ned på flekken... :)

Takk for anbefaling og fine ord, Vivi!

Vivi sa...

Maria: Ingen årsak, og de barna liker visst at foreldrene blir flaue :-)

Martemor sa...

Så herlig historie.
Alle foreldre har vel mer enn en gang vært flaue over sine barn, eller utsagn som kommer fra dem.

Mitt og Mine sa...

Fantastisk!! Fikk ett smil om munnen på meg!

ps: takk for hilsen hos meg. jobbstart gikk veldig bra, men er litt sliten i topplokket i kveld...tungt å skulle "bry" seg om mer enn klesvask, bleieskift og husarbeid!
:)
Klem M

Miriel sa...

Haha utrolig bra! Nå lo jeg godt!
Man skal være veldig forsiktig med hva man sier til sine søte små ja.
Niesen min (som nå er 17) gikk rundt å kalte nabodamen til mine foreldre for "gammel dame" fordi moren min hadde sagt "Se der er det en gammel dame" på spøk en gang. Tror hun var rundt 3 år gammel da ja.

Vivi sa...

Martemor: Desverre tror jeg du har helt rett på det feltet ;-)

Mitt og Mine: Vet du hva: Da dropper du klesvasken og alt som kan vente - verden går ikke under om du utsetter det til i morgen, eller dagen etter der.... ;-)

Miriel: Hehe :-) Nå minnte du meg på noe jeg selv har sagt en gang i tiden - tror det kan bli et bloggeinnlegg :-)

Astrid sa...

Ja, det er av barn og fulle folk man skal få høre sannheten, heter det ;) Jeg må si jeg tror jeg hadde dødd på flekken og jeg gleder meg vel ikke akkurat til mine tre krapyl skal levere liknende beskjeder i årene fremover. Forhåpentligvis kan man le godt av det ettersom årene går... :)

PS: Du fikk visst en award av meg, sånn på tampen av døgnet - vel fortjent!

Marte sa...

hehehe for en herlig historie, barn er så utrolig ærlige og rett fram :D fantastisk!

Vivi sa...

Astrid: Hmmm :-) Spennende - skal sjekke med en gang ;-)

Marte: Ja, ikke sant :-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino