2. mai 2009

Hjørnet hass Tor kommenterer hos Vivi!

Med de fleste innlegg følger en rekke koselige og morsomme kommentarer, og innimellom er det alltid noen som utmerker seg litt ekstra, og som definitivt får lattermusklene til å lee på seg. Til mitt forrige innlegg, Puppemas, kom det en kommentar som absolutt fortjener å se dagens lys. Den som kommenterte var Tor Amundsen fra bloggen Hjørnet hass Tor - Pludremesteren, og dette er historien han kunne fortelle:

Følgende historie ble meg fortalt her om dagen: Ei ung mor hadde med seg sønnen på fire år hjem til søstera si. Denne søstera var velutstyrt i fronten, og hadde dytta det hele godt opp gjennom utringinga slik at det ble en betydelig brevsprekk. Gutten stirra og stirra slik at mora syntes det ble flaut. Da søstera gikk på kjøkkenet et ærend spurte mora hvorfor han stirra så fælt, hvorpå gutten repliserte: Jeg lurer bare så fælt på hvorfor a tante har rumpa foran.

Takk for en god latter Tor :-)

5 Kommentarer:

Maria Mytterist sa...

Tor er en skikkelig fin kar, med fin humor og en real go`blogg :)

Maria Mytterist sa...

Jeg kan le av det nå, men den gang det skjedde døde jeg nesten av skam:

Jeg hadde med min 3-4 åring på butikken. Tidligere den uka hadde vi snakka om at han ikke måtte (veldig høylydt) kommentere mennesker han synes så rare eller annerledes ut. Jeg var streng, og sa at det var bedre at han snakket om det etterpå, når vi var hjemme - slik at han ikke såret noen.
I kassakøen den dagen ser jeg at han stirrer på en svært overvektig mann foran oss. Jeg gir ham blikket (streng mamma-beskjed), hvorpå han sier høyt og tydelig:
"Mamma, se på han sjempetjukke mannen a`, han skal vi snakke om når vi kommer hjem!"

Vivi sa...

Maria: Halleluja - nå lo vi kjempegodt her i fuglekassen :-) Kommentaren din blir herved morgendagens innlegg, med en link til din blogg :-) Jeg klarer ikke stoppe å smile :-D

Neglecta sa...

Det er så godt å komme inn her og kunne le litt! =o)

Vivi sa...

Neclecta: Så fint at jeg kan bidra på latterfronten ;-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino