20. juni 2009

Del 1 Videoblogg fra treningstur

Hva gjør man når man endelig får en barnefri helg her i fuglekassen? Jo, da setter man seg på sykkelsetet og trør livet av både seg selv og hufsetufsa! Jeg tror jeg holder på å daue, men jaggu sitter jeg her og gliser likevel. For en tur og for en herlig følelse man får etterpå. Bare se her, og i oppfølgingen som kommer i neste innlegg.

14 Kommentarer:

Fru C sa...

Så flink du er Vivian! Du fikk det nesten til å se herlig ut med en treningstur. Men så vet jeg hva som skjedde lørdag kveld - og søndag... ;-)

Mitt og Mine sa...

Imponert! Du er flink! Kjekt å se og høre deg også... ;)

Klem M

Mytteristen sa...

Jeg bøyer meg i støvet ;)

Maria sa...

Wow, dette skulle du hatt premie for! Herregud, det tar jo lang tid å kjøre BIL rundt Jonsvannet! Stolt!

miss marple sa...

Hei!Sitter og surfer på "bloggehavet" og opp dukket bloggen din.Ler så jeg griner av innleggene dine,du skriver fantastisk morsomt..
Kommer nok tilbake hit,ja;)

Lobelia-damen sa...

Oh my GOD!!! Det er IKKE de vi gjør her i huset når vi har ungefri....ho ho ho...nei nei...lunga nu.., da maler vi vegger, trapp, tak, rydder og ligger som to slakt på sofaen med en kartong vin..ha ha ha......Aim immprææsst!
Ha en strålende uke !

W :-)

Prinsæsse Kristin sa...

For et tempo dere holdt! Dere er jo bare kjempesprek!!!

CamKarMir sa...

Du er tøff og flink!! Her bør det skjerpes inn litt... Alle rutiner røk de siste 2 ukene før Helten kom hjem igjen og nå har han vært hjemme i snart 2 uker og jeg kommer ikke helt tilbake igjen... Som du vet tar det litt tid før begge lander etter hjemkomst. Må skjerpe meg nå så det ikke går gale veien.

Lykke til videre!!

Vivi sa...

Alle sammen: Så morro å få så mange fine kommentarer :-) Takker og bukker :-)

Anonym sa...

Heia heia Vivian! Du er god! Det ser super deilig ut!!
Camilla.

Hellig Lykke sa...

Stilig!! Nå har du vel snart kjøpt billett til Birken??
Jeg syklet som en gal i fjor, var med på ritt og hadde billett til Birken. Så falt jeg i et ritt 3 uker før og bristet ribbein. Vær forsiktig!!
I år har jeg ikke kommet meg på sykkelen ennå, bare spinning.
Keep cycling......

Vivi sa...

Camilla: hehe :-) Det var vel egentlig best etterpå - når jeg var ferdig ;-)

Hellig Lykke: Oi! Du er jo skikkelig inni det med syklinga du :-) Vurderer å melde meg på terrengenern på Oppdal, men er ikke helt sikker enda... vi får se ;-)

Anonym sa...

Det her er det fattigste jeg noen gang har sett:D whopppppi, yeeeeea get a life bitch

Vivi sa...

Kjære ANONYM:
Den der var litt vrien å tolke gitt! Det smilefjeset du legger inn skaper nemlig et inntrykk av at det her dreier seg om en leser som vet å være ironisk, men resten minner mest om en parodi jeg har sett før - på en eller annen stakkar som kun tør å være stor i kjeften når ingen andre ser på! Stakkars lille menneske... kanskje du burde TØRRE å skape deg selv et liv, i stedet for å angripe meg som har gått forbi deg for LEEEENGE siden. Det hadde vært noe det, eller hva kjære ANONYM uten hår på brystet og baller av stål?

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino