17. juni 2009

Prinsen skjemmer ut mammaen sin!

Da var dagen kommet, den dagen da prinsen fikk sin egen mor til å ønske at det gikk an å synke gjennom golvet. Dessverre er Rema 1000 nøye når de velger entrepenører, og derfor måtte jeg fint finne meg i å bli stående, rød som en tomat.

Det hele skjedde i kassakøen, der jeg trakk fronten på handlevognen etter meg, for å få den delen med varene nærmest båndet. Det betydde at prinsen, som satt bak i vogna, derfor hadde god sikt bakover i køen. Rett bak ham, sånn cirka en halv meter unna, står det en diger biker i fullt mc utstyr. Å si at vedkommende var av gjennomsnittlig størrelse, vil på alle mulige måter være en gedigen underdrivelse. Dette oppdaget såklart min svært så observante sønn.

"Mamma! Han har tjukk mage," sier han som om det skulle være den største selvfølgelighet. Åh nei, tenkte jeg mens jeg fortsatte å laste varer, tilsynelatende som om ingenting hadde skjedd. Jeg turte iallefall ikke å se opp, selv om det kanskje var det jeg burde gjort, sammen med overbringelsen av en beklagelse. Jeg kjente rødfarven brenne i kinnene, og fortalte prinsen, fortsatt uten å løfte blikket, at "Nei, det var ikke noe fint å si!" I stedet for å ta hintet repeterte imidlertid prinsen seg selv høyt og tydelig, til min store fortvilelse. "Prinsen, sånn er det ikke lov å si. Husk mamma har også stor mage," fortsatte jeg i håp om å appelere via et felles holdepunkt mellom meg og kulemagen bak oss. Det som deretter kom var jeg imidlertid totalt uforberedt på, og det vil nok dere som leste mitt forrige innlegg om prinsens gullkorn, forstå ganske godt: "Nei da mamma! Du har tynn mage du!"

Takk kjære prinsen min, men når mammaen din sier sånt, er det fordi hun håper du husker at du kallte henne tjukk for bare tre dager siden, og at hun denne dagen ønsker at du for en gangs skyld skal si deg enig med henne!

8 Kommentarer:

TurboLotte sa...

Ubetalelig!!!

Vivi sa...

TurboLotte: Uff ja!

Prinsæsse Kristin sa...

hahaha=) hadde litt problemer med å ikke sprutet hele dataen full av havre og melk her jeg sitter å spiser frokosten min. Huff så pinlig det må ha hvert, men tenk hvor mye du kommer til å flire av det senere=)
Og treningen viser resultater, det er vel en liten trøst?:)

Fru Storlien sa...

og så en biker da! Etterhvert skjønner han nok hvem det er ulurt å kommentere i kassakø! Evt vente til man kommer ut i bilen, som mine omsider har skjønt er taktisk.(ihvertfall nesten hver gang)

MOLLY sa...

det er egentlig da du håper at handlekurven har veldig dyp bunn, så du slipper å løfte hodet på den nærmeste timen!

Vivi sa...

Prinsæsse Kristin: Det var helt forferdelig, og enda klarer jeg ikke helt å le, men vet at den dagen kommer nok den også ;-)

Fru Storlien: Heldigvis så jeg, da jeg smugtittet på vei ut butikken, at prinsen hadde valgt en "snill" biker - han så litt gossli ut faktisk :-)

Molly: Om den ikke var dyp i utgangspunktet, så skal jeg love den ble det så langt nedi som jeg stakk hodet mitt!!!

Lobelia-damen sa...

ha ha ha....jo takk, her kjenner jeg meg igjen også...utrolig hva de presterer å si, og som oftets på HELT gale tidspunkt. Her om dagen satt jeg i bikini (ja, du leste rett - i Bergen!!) da Tobias på 5 trykket på bikinitoppen min og spurte om det var luft inni!! ha ha ha...Lobelia-mannen holdt på å dette av stolen av latter.....jæklar!!

Klem :-)

Vivi sa...

Lobelia: *Ler* Ja, hadde det bare vært så vel - da hadde det bare vært å dra frem sykkelpumpa når ting begynner å henge litt ;-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino