17. juni 2009

Å fortjene en nytrimmet hekk!

I kjølvannet av mitt forrige innlegg, Hersens mannfolk, fikk jeg mange fine kommentarer som inneholdt masse gode tips om hva man kan gjøre med mannfolk, som rent hypotetisk sett ikke kommer seg opp om morgenen. Jeg vil herved få takke dere alle for å ha fått ned pulsen min, og i tillegg vil jeg opplyse om at jeg nå har satt opp et skap der jeg kan putte ham inni neste gang han oppfører seg som en tenåring. Jeg har også sluttet å vekke ham i frykt for å møte det samme morgengretne trynet en gang til. Nå må han komme seg opp selv, og betyr det at han forsover seg, så får det bare bli sånn!

Når det gjelder Hanne Nabintu Herland som noen nevnte i en kommentar, så er jeg særdeles enig! Noen burde sette på den dama en munnkurv før hun skjemmer ut seg selv mer enn det hun kan ha godt av! Makan til kvinnfolk skal man lete lenge etter. MEN, det er kanskje sånn man blir om man bare lakker neglene sine, lager god mat for mannen sin og pynter seg litt ekstra for å tilfredsstille ham seksuelt? Her i fuglekassen må man derimot selv være finkjemmet, samt ha gjort seg fortjent til å få en veltrimmet hekk hos en truseløs konemor. Med andre ord: Jeg slipper å trimme hekken denne uka ;-)

8 Kommentarer:

mykstart sa...

Hehe.. Enig med den munnkurven! Det får da være grenser for hva som skal komme ut av kjeften på folk. Det verste er dog alle som er enige med henne.. jeg blir deppa...

Om du ikke har lest dem før.. så ta en titt på disse rådene. Man skal helt klart være både trimmet og finkjemmet selv før man slipper til i hekken til konemor. Knegg:

http://mykstart.blogspot.com/2009/06/gode-rad-til-fle-norske-kvinner.html

fru storlien sa...

Ikke noe hekking i fuglekassa?

Vivi sa...

Myk start: Jeg skal sjekke med en gang ;-)

fru Storlien: Iallefall ikke siden romvesenet tråkka i salaten på mandag - men, du skal se han blir tilgitt om ikke lenge ;-)

Neglecta sa...

Stakkar Romvesenet! =o)

Vivi sa...

Neglecta: Sanser jeg en smule ironi ;-) Det er iallefall IKKE synd på om du spør meg :D

TurboLotte sa...

Godt!!

MOLLY sa...

Hahahaha...sånt rent hypotetisk, så tror jeg det er slik i andre fuglekasser også...

Et bittelite psssst: Tusen takk for at du gir meg latter etter latter! Ungdommen lurer på hva jeg ler av...?!?!?!?!? Rent hypotetisk prøver jeg å oppdra den perfekte mann i han, han litt større er dessverre kommet litt skjevt ut etter en uheldig start...hehe;)

Vivi sa...

Turbolotte: Det er bra med litt støtte :-)

Molly: Ikke noe er som å få høre at jeg har spredd litt glede ;-) Ellers kan det jo hende at løpet ikke er kjørt for han største enda - det kommer vel en tid der han må skjerpe seg for å få seg dame ;-) Har hørt at de til og med tar opp igjen det å vaske seg da ;-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino