26. mars 2009

Kakeparty, og i morgen drar jeg!

I skrivende stund er det torsdag, og i morgen drar jeg tilbake til Norge. Jeg gleder meg til å komme hjem til romvesenet, prinsen og prinsessa - for dere vet: borte bra, men hjemme best! Jeg gleder meg spesielt til å se småtrollene komme løpende mot meg på flyplassen, og tar jeg ikke feil er det sikkert en liten en som hyler mamma, når han får se meg.

Jeg gleder meg også til å se ansiktene til de små når de får gavene jeg har med, og siden jeg har tatt helt av, er det som julaften på nytt! I tillegg har jeg vært litt fornuftig også. Jeg har nemlig handlet mye billige klær, og toppen av kransekaka er de to Graco bilstolene jeg har med hjem. I Norge koster de ca 12-1300 kroner, men her gav jeg ca 350 kroner for de. I tillegg har romvesenet tatt seg noen friheter mens jeg har vært i Amerika. For så fort jeg hadde satt meg på flyet, gikk han på internett og bestillte et par slalomski til ca 1000-lappen, som han antar å ha spart ca 4-6000 kroner på. Disse blir levert på døra av Fed-Ex i løpet av dagen, og vips har konemor max tillatt bagasje med seg hjem! Derfor håper vi nå at jeg ikke blir hentet inn av tollerne.

Avslutningsvis legger jeg ved noen bilder fra de siste dagene her i Houston, og med det vil jeg takke for reisefølget til dere bloggere, samtidig som jeg vil overrekke verdens største klem og takk til Herr I og Fru C, som har latt meg bo her i nesten to uker. Jeg har hatt det topp, og det skyldes uten tvil deres gjestfrihet, gode humør og teite humor ;-) Jeg er så glad i dere alle sammen! Adios Amigos!En smule større enn Sinsenkrysset!Her er vi på besøk i et "rikmannsstrøk", som er inngjerdet og har egen vaktport!Ja, jeg trenger vel ikke kommentere dette, gjør jeg?Kakebutikker liker vi!


Å kjøpe kake liker vi enda bedre! Spesielt når stykkene er kjempestore, og kaka heter "Black Out Cake".Det vi liker ALLER best, er imidlertid å spise kakene vi har kjøpt, inne på den store kakebutikken! Sjekk dunet på overleppa... er det normalt???? Halleluja, jeg ser jo ut som en hårdott!Slikt kaller jeg "Fancy-schmancy"!Lite norsk, veldig amerikansk kanskje?Retro kinotavle!

10 Kommentarer:

Mitt og Mine sa...

God tur hjem og takk for at vi fikk være med deg på tur!!

Dr. Borg sa...

God reise.

CamKarMir sa...

Har vært moro å høre om turen din. Kos deg hjemme i helgen :-)

Anonym sa...

Du ser ikke ut som en hårdott *ler* Du har vært i kakehimmelen, ser jeg. Heldiggrisen:)

Håper hjemkomsten sto til dine forventninger:)

MOLLY sa...

hÅPER DU HAR LANDET PÅ ALLE MULIGE MÅTER OG AT DU DELER MED OSS IGJEN SÅ SNART DU ER FERDIG MED KOS OG KLINING:)

MOLLY sa...

Store bokstaver, i tilfelle du ser dårlig...

Vivi sa...

Alle sammen: Takk for koselige hilsninger, og takk til deg neis, for at du ikke synes jeg ser ut som en hårdott ;-) Nå er jeg ferdig med kos og klining...NEIDA, man blir jo aldri ferdig med det Molly :-)

Greta sa...

Herlig tur, herlige bilder, takk for at eg fikkv er e emd på turen din, etter at du kom heim. Men det er jo eg som er treig da

Vivi sa...

Greta: Hehe :-) Du er ikke treig Greta, du venter bare med det beste til slutt - Hehe ;-)

russiske kvinner sa...

Ønsker deg hell.

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino