2. april 2009

Hufsetufse i nød!

Hei snuppa!

Nå har endelig jet-lagen gitt seg, og jeg kan trygt si at "I'm back in shape"..... hvis du da ser bort fra det faktum at jeg i dag har vært på min første trening siden tidenes morgen, og derfor ligger for "døden". Au au au au!!! Hufsetufsa mi har det FRYKTELIG vondt, etter en time på det fordømte sykkelsetet. Jeg burde kanskje begynt med styrketrening i stedet.

Ellers har jeg klart å karre meg opp til skolen, der jeg nå sitter oppå en godt polstret stol, i et hederlig forsøk på å lese om Albert Bandura sin teori om mennesker og motivasjon. Mitt håp er at Bandura sine teorier kan gi meg et personlig utbytte, i tillegg til det åpenbart faglige. Jeg trenger nemlig en stor dose motivasjon for å komme meg gjennom de kommende dagers helvete med stive lår, rompe og sår Hufsetufse. Jeg slipper om ikke annet å bruke den gamle hvite løgnen om "vondt i hodet" til romvesenet, for nå kan jeg heller si "vondt i Hufsetufsa!"

Hvordan går det forresten med deg? Trenger du også litt motivasjonspåfyll, du som skal ha svigermor i huset i tre uker? Når jeg ser på saken fra din vinkel, skal jeg kanskje holde snavla mi og slutte å klage over Hufsetufsa. Besøk av svigermor ligger i en klasse langt over mine utfordringer. Det er iallefall det jeg har fått høre, for selv har jeg jo ingen svigermor. Har hun kommet med noen gullkorn som får en sliten husmor til å gå i fistel, eller har det gått bra? Du skal vite at i tillegg til den såre Hufsetufsa mi, er det deg jeg tenker mest på i disse dager.

Masse klemmer fra superdupre, perfekte, alltid så flinke og snille Vivi - din venn i nøden ;-)

PS!
Målet med mailen var å få deg til å le, og nå som jeg ser på det i ettertid, ser jeg at dette blir et PERFEKT bloggeinnlegg. Om du klarer å slette mailen, vet du hvor du finner den!

13 Kommentarer:

mykstart sa...

Gurimalla.. jeg har av noen blitt kaldt Rufsetufsa.. og det har blitt ment som et koselig komplement.. har jeg trodd. Nå kommer jeg jo til å få helt andre assosiasjoner om jeg hører det igjen..uff.. hehe:-)

Vivi sa...

Mykstart: Ops! Sorry...det var ikke meningen å ødelegge illusjonen din om rufsetufsa :-O

Hellig Lykke sa...

Hei
Vet ikke om du fikk den du skulle til å le, men ihvertfall meg :-)
Spinner og sykler flere ganger i uken og en vond hufsetufse kommer til meg også innimellom (spesielt etter ferier, ja).... Nå etter påske skal jeg begynne å sykle ute også og da.... stakkars....
Fint å ha en "riktig" unnskyldning til romvesenet også hi hi.....
Håper det er greit at jeg følger bloggen din, den er morsom...
Følg gjerne min om du vil

Vivi sa...

Hellig Lykke: Heldigvis går det over så fort Hufsetufsa blir "vant" til sykkelsetet ;-) Gleder meg til å besøke bloggen din, som er ny for meg, og jeg er såklart veldig glad for at du vil følge min :-)

mykstart sa...

Si meg... tok Hufsetufsa helt knekken på deg? :-)

Anonym sa...

Auau, vond hufsetufse er ikke helt bra, særlig fordi du jo ikke kommer bort fra det å måtte sitte i løpet av hverdagen. Må si jeg har tenkt litt og kan ikke komme på sist gang jeg hadde vond bakende som resultat av trening (fordi jeg har buns of steel! høh..), men hadde skamvondt i leggene mine her for litt siden, etter å ha trent hjemme uten joggeskoene på. En hard klump på hver legg og auau ved hvert steg ;-)

Vivi sa...

Myk start: Hehe :-) Ja, det kan se slik ut, men tror heller det er de daglidagse tingene som har tatt knekken på meg akkurat nå...derfor lite aktivitet på bloggen for tiden ;-)

Nasita: "Buns of steel" Hehe :-) Du bruker nok joggesko neste gang :-)

Greta sa...

Det må vere noe galt med setet på sykkelen da. eg sitter på sykkelen og lest som eg sykkler kvar dag. Sykler litt da, men kanskje ikkje heilt normalt. Men får aldri vondt. HAr sjølvsagt litt polstring rundt omdkring, men tror det er eit perfekt sete.
vil ønske deg og dine god påske. Sola di har alle rede kome frem. klem

Linea sa...

Er kjempe lett å ble hektet på ebay ja, men trøster meg med at det er jo så billig:p

Hadde meg en tur på spinningsykkelene her jeg og, og herregud hvor det gjorde vondt!
Skulle vel ikke være så vanskelig å lage et sete som ikke gjorde vondt vel?? :p

ha en super påske!

Vivi sa...

Greta: Godt å høre at sola kom frem :-) Romvesenet sier også at det må være noe med sykkelsetet ;-)

Linea: Akkurat det sier jeg også - det må da finnes et eller annet smart hodet der ute, som kan lage et slikt sete?

Vivi sa...

En ting til: GOD PÅSKE til dere også :-)

Anonym sa...

Du skriver kjempemorsomt.:-) Man må være temmelig sur og gretten hvis ikke man skal humre over dette. Jeg ser det er noen dager siden du skrev dette, og regner med at hufsetufsa di er på bedringens vei. Jeg kjøpte meg et ekstra setetrekk da jeg for en tid siden hadde ganske identisk opplevelse, og da ble alt så meget bedre. Fortsatt god påske .

Vivi sa...

Grete: Hehe :-) Det er godt å se at du ikke er sur og gretten da ;-) Ellers kan det meldes om at Hufsetufsa har det bra! God påske til deg også :-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino