11. juni 2009

Gullkorn fra prinsen i fuglekassa!

I går var tydeligvis dagen da prinsen nok en gang følte for å slippe noen gullkorn. Det startet på vei til barnehagen da han ropte etter en gammel hvithåret mann som passerte oss, at "Vi skal hjem å spise pannekake Gamlefar!" At vi var på vei til frokosten i barnehagen hadde tydeligvis liten betydning.

Neste gullkorn, som fikk en overrasket konemor til å lure hva svarten det er de små holder på med i barnehagen, kom på vei hjem derifra: "Tutta e kjæresten min, for æ ska nusse litt på Tutta - og så fikk æ baby i magen min!" Kremt.... heldigvis stoler jeg på de ansatte.

Til slutt kom jo det jeg hadde håpet at ikke skulle skje, nemlig at han ser på meg og på maven min, hvorpå han bøyer seg frem, kjører en finger inn i den digre bilringen og sier "Der va du tjukk mamma!" Takk gode Gud for slankekurer!

13 Kommentarer:

Neglecta sa...

Mwuahaha, prinser kan slippe unna med det meste! Stakkar gamlefar... =o)

Blogg mer, Vivi, blogg mer!

Camilla sa...

He he ;-) Tror ikke du har så mange kjedelige dager med en slik type i huset!

Susanne sa...

He he! Eldste hos oss sier det er gøy å være forelska, for jenta er "så søt åsså er det jo deilig å ha noen å kysse på " Hmmm, de begynner tidlig:)

Velkommen til min kreative verden sa...

Hei

Nå lo jeg godt. Jeg elsker ekte barnehistorier.

Vivi sa...

Til alle: Moro at dere likte historiene! Som dere skjønner har vi altså nok av underholdning her i huset ;-) Kommer tilbake med mer så fort prinsen åpner munnen igjen ;-)

Hellig Lykke sa...

He he... de får sagt det disse små prinsene...
Min liker å kommentere det jeg pleier å kalle for "bagelen" min (den store rundt navlen) og puppene.... men de er jo fine, syns jeg da ;-)

Vivi sa...

Hellig lykke: Ja, puppene er også her et HOT objekt - så mye av tiden på badet, går med til å beskytte disse kronjuvelene fra stadige angrep fra nysgjerrige små fingre ;-)

Greta sa...

hei, hei. En må passe på kva ein sier når ein har små barn i huset. Dei plukker opp det utruligste. hehe.
Dei sier ting rett ut dem vettu. Av små barn og full folk og så videre :=)

Så flink du er blitt til å trene og passe vekta. Ein ting du må tenke på er at når du trener så mye så får du meir muskler og dei veg meir enn fett. Så om vekta ikkje går ned, så kan det godt vere at du har blitt slankere alikevel.
det har eg opplevd mange ganger. ta mål med målbånd i stede for å gå på vekta. Så ser du forskjllen likevel

lykke til videre

Vivi sa...

Greta: Hehe :-) Nå høres du ut som mannen min, han påpeker også at jeg burde brukt måleband i stedet for å veie meg - og selvsagt har dere rett :-) Jeg er bare så lat.... og tenker at pytt sann, jeg vil merke det på buksene når jeg har gått ned nok ;-) Ha en fin dag :-)

MOLLY sa...

Hehehe...som min m inste sa en gang etter vi hadde dusjetidet hun *løftet opp* puppene og holdt de der: Mamma hvorfor er de ikke sånn?????

La meg bare påpeke at jeg har ikke mer enn en drøy B cup, og er rimelig fornøyd...hehe;)

Vivi sa...

Molly: Haha :-) Hvem er det egentlig som har utstyrt disse barna med ærligheten og oppriktigheten???

MOLLY sa...

Ikke så mye som ordene, men heller det han hun la hodet litt skakke den ene og den andre veien, og vurderte det et par minutter før hun komfrem til konklusjonen...LOL:)
Det hadde tatt seg ut om vi gjorde på hverandre voksne du!

But I lååååv it! Ærligheten altså;)

Vivi sa...

Molly: Ja, veldig enig! Vi trenger latteren den ærligheten gir oss i det daglige :-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino