25. januar 2009

Tightsmannen og jeg!

Se for dere følgende scenario:

Du veier noen og 70 kilo, du drar på shopping og du finner de utrolig fine buksene med stretch: et stykk blå tights som du bare må ha! Så går det noen måneder og du veier plutselig noen og 80 kilo. "Hva skjedde?" spør du deg selv forundret, men glemmer det raskt i det du drar på en ny shoppingrunde. Denne gangen finner du en søt bluse som vil passe perfekt til den blåe tightsen. "Genialt!" tenker du og drar Visakortet med et tilfreds smil om munnen. Du drar hjem og gjør deg klar til en kveld på byen, sammen med din mann. Den første på cirka et år.

Forventningene er høye, og du tenker lettet "Takk Gud for at jeg har noe å ha på meg!" Du tar på deg den søte blusen og finner frem den blåe tightsen. Du putter bena dine i buksebena, og med ett blir du dratt, hardt og brutalt, ut av drømmen om den fantastiske blåe tightsen sammen med den søte blusen:


Du kaver og drar, svetter og banner, men gir deg ikke. Den buksa skal på! Og etter en lang kamp vinner du på sudden death! Lykkelig, svært lykkelig, men også vel vitende om at slankekrigen ikke kan avsluttes riktig med det første.
Din siste tanke før du går ut døra sammen med mannen i ditt liv, er at "Tightsmannen bare kan gå å legge seg. Han blir ei pyse sammenlignet med meg i kveld". Du lukker døra og tenker litt fortumlet på boxeren som plutselig ble ei stringtruse. Pytt sann, man må lide for skjønnheten. Iallefall i kveld...


22 Kommentarer:

AstridVU sa...

Hehe - denne fniste jeg godt av :) Takk for festlig tekst og ærlige bilder ;) Håper dere koste dere!

Anonym sa...

Håper kvelden var verdt det. Du såg lekker ut da. Men heilt behagelig var det vel ikkje. Eg skal kjøpe meg ett skikkelig tiht antrekk når eg har fått normalt kne att og fått trimma av meg noen kilo hehe. det er eit laaaaaaaaaaangsiktig mål.
viss du har lyst en gang så kan du skrive en mail
gretabuhagen@yahoo.no

Piil sa...

Sååå fantastisk innlegg:-) Det er nesten som å se meg når jeg skal ha på meg buksene fra før siste graviditet (det er har vist blitt snart 2 år siden:-() Du ble imidlertid super fin:-)
God søndag!

Blogger sa...

Astrid: Jeg skal innrømme at jeg fniste litt selv også, nettopp fordi det hele er så komisk! Men, det er viktig å kunne le av seg selv :-) Vi hadde det kjempetopp :-)

Greta:Kvelden var absolutt verdt det, og jeg hadde det så koselig at alt det ubehagelige med buksa ble glemt. Takker for mailadressen din :-)

Pilen: Ja, jeg regner med vi er flere i samme båt når det gjelder det å legge på seg etter fødsler :-)

Til dere alle: Takk for fine kommentarer og komplimenter :-D

Anonym sa...

Hei hei takk for fin kommentar.. Blir aldri sint eller fornærmet på at noen er ærlige på det de sier;o) synes faktisk det er kjempe topp at noen sier det de synes og faktisk kan dele sin livserfaring..
Jeg forstår hva du mener med det du sier og jeg vet ikke helt hva jeg skal si.. seff så er jeg litt bitter på ting som har skjedd men de lar meg aldri være i fred. Samboeren er hele tiden og sender meldinger, mail og siste stundt i går var på facebook hvor hun utgir seg for å være han og at han savnet oss og jeg måtte ta kontakt med faren hans for å få telefonnr hans.
For meg så begynner det å bli for dumt, hun er en voksen dame på snart 42 år med 5 barn. Det er alltid trussler og drit, aldri fred å få.
Theo er blitt holdt utenfor og noe bitterhet blir ikke overført til han, det jeg skrev ang han skal få vite alt er selvfølgelig ikke noe som kommer som kommer ut i barndommen eller ungdomstiden men i voksen alder når han kommer til å spørre.. jeg kommer alltid til å være ærlig med han ang det som har skjedd, vil aldri finne på å juge for han. hanm kommer til å bli godt rustet med masse kjærlighet i livet sitt og skal aldri noen gang få muligheten til å føle at han ikke er bra nok på noen sett. det er hans egen far som har vært dum og valgt han vekk fra livet, tror også det er med mye press fra sin samboer. det begynner å bli frustrerende at hun ikke kan forstå at jeg har gått videre i livet mitt og er ferdig med faren til theo. det tikker inn meldinger stadig at jeg aldri skal få han, men hun forstår ikke at hvis jeg ville hatt han så kunne jeg tatt han for 2 år siden men jeg valgte å gå..
huff dette her ble langt men du er jo ei dame med masse livserfaring..
kommer til å følge med på din blogg, synes den er av stor int.
kult å lese at dere hadde det fint i går;o)
ønsker dere en god søndag og kanskje det blir håndballtitting på dere også i dag??

June

Blogger sa...

Hei June :-) Godt å vite at du tok kommentaren min så fint. Jeg svarer inne hos deg jeg....

Anonym sa...

har du en mail jeg kan svare deg på??
De bor i sverige så da er det ikke så lett å gjøre noe.. Har ikke pratet med faren til Theo siden september, all kontakt går via hennes mobil og hun skaffet hemmlig hjemmetelnr den dagen hun fikk vite om hans sønn.

hmm vet du hvordan jeg får til at det er min side som kommer opp istede for anonym?

Mammadamen sa...

Hei Vivi, helt enig med de andre her som skriver at du ble lekker! Og morsomt skrevet:-)
Takk for komplimenter (og tidligere råd) for bloggfornyelsen min, forresten. Litt mer lesevennlig nå:-) Ønsker deg en superfin søndag.

Anonym sa...

Haha, så bra, Vivi! Og du var veldig fin i går:-) Takk for en bra kveld!
Klem

Blogger sa...

June: Skjønner at det blir vanskelig når de bor i Sverige :-O Uansett synes jeg du skal ignorere henne i noen måneder og se hvordan det utvikler seg... Hele historien din minner meg faktisk om en episode jeg så i Dr.Phil for en stund tilbake ;-) Skal sjekke opp litt angående at det står "anonym". Mail: vivian@stud.ntnu.no :-)

Mammadamen: Takk for komplimenter - ha en fin søndag du også :-)

Dronninga mi: Vi hadde det kjempekoselig vi også. Gleder meg allerede til neste tur ut :-)

Blogger sa...

JUNE: Når du har skrevet kommentaren din må du gå inn i feltet under "kommenter som" og "velg profil" - hvis ikke det funker, kan du prøve noen av de andre alternativene der....

Neglecta sa...

*gisp* Buksa di hadde krympet i skapet! Enda godt du fremdeles fikk den på, etter litt om og men, hehe. Toppen var kjempefin også. =o)

Blogger sa...

Neglecta: Du har faktisk helt rett! Det er såklart ikke jeg som er blitt større....det er det dumme nye klesskapet sin feil!

Anonym sa...

*ler* Utrolig bra innlegg! Og jeg syns du så rålekker ut i de klærne. :D

Blogger sa...

Mirakel: Jeg takker og bukker for komplimentet, og jeg må innrømme at jeg svingte litt ekstra med hoftene den kvelden ;-)

Anonym sa...

vet ikke hvem jeg skal velge under profil som.. det blir feil uansett hva jeg gjør..
er jo så ny ang det her..
nei jeg er ferdig med de nå.. blir det noe mer kontakt så kontakter jeg politiet og får besøks og kontaktforbud.. barnefaren har tross alt fraskrivd seg all krav på omsorg og inn syn i alt som har med han å gjøre

hatt en fin dag i dag da??

june

Blogger sa...

Hmmmm...skjønner ikke helt hvorfor profilen din ikke kommer frem. Prøv deg litt frem med kommentarer på andre blogger og se om det blir annerledes!

Ellers har vi hatt en fin søndag her også :-) Nå er det natta... Zzzzzzzzzzzz

Anonym sa...

Ha, ha - det var et innlegg med høy gjenkjennelsesfaktor! Og du ble kjempefin. Bra at dere koste dere - det fortjente dere! Snakkes snart! Klem!

Anonym sa...

Haha, dette var kjente toner!!!Morsomt skrevet og beskrevet!

Blogger sa...

Christin: Jeg tenkte nok det var andre enn meg som hadde opplevd det samme :-) Vi snakkes . hils hjem!

Tornerose: Så fint at du likte innlegget, takk for skryt :-)

Anonym sa...

He he, veldig bra innlegg, Vivi :-) Mye jobbing, men ser ut til at det var verd det for du så flott ut! Tenk så godt det skal blir når buksen er sånn passe trang som tights skal være :-)

Blogger sa...

Ja, jeg gleder meg til det - for dette var IKKE behagelig ;-)

Legg inn en kommentar

All tilbakemelding er god tilbakemelding, så lenge det ikke blir ufint!

 
Vivi's Verden. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino